Yaşamını Çorlu’da sürdürdüğü belirlenen Sinop’un Durağan ilçesinden Hüseyin Kaba isimli şahıs, Facebook sosyal paylaşım sitesindeki kendine ait profilinden ATATÜRK’e hakaret eden cümleler kullanınca Durağanlılar ayağa kalktı!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Türk Bayrağına yapılan saldırıya karşı tepkilerini ortaya koyan vatandaşlara “ GEZİ OLAYLARINDA BAYRAĞI YAKAN ŞEREFSİZLER ŞİMDİ LİCE DE BAYRAK İNDİRİLİNCE BAYRAK TÜRK SEVDALISI OLDU ŞEREFSİZLER “Diye cümle kuran Hüseyin Kaba’ya Durağan da ve çorlu da yaşayan hemşerileri büyük tepki gösterdiler. ATATÜRK’e de “ LAVUK ATATÜRK SENDE BEYNİ SULANMIŞ VATAN HAİNİSİN “Diye yazan Kaba’ya vatandaşlar da “ Esas ŞEREFSİZ sensin bunun hesabını vereceksin.”diyerek,Kaba için savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.
Yillarca komsuluk yaptigimiz hatta arkaslarimiz arasinda bile bu düsüncede olanlar yavas yavas kendini belli ediyor. Bu olaylar aslinda biraz da iyi oldu, aramizda ki kelebeklileri gördük tanidik…Bu soysuzun sözleri bile toplumu tahrik etmektir. Böye giderse Türk nekadar daha sabredecek,muhakkak bir Hasan TAHSiN cikacak ve isaret fisegini atesleyecektir. Insallah bana nasip olur….
Küçükken tuvalette ekmek yemiş herhalde..böyle evladım olsun kilere bağlarım ne ekmek ne su veririm..arada gider demirci eldiveni ile severim evlat sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz..
bu piçe birşeyler yazarak kayda alacak kadar boş vaktim yok,bunu bulduğun yerde …yapacaksın