Ensar Vakfı Sinop Şubesi tarafından, son günlerde artan hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutulacak.
27 Ağustos Perşembe günü akşamı Tersane mevkisindeki Deniz Şehitleri Hacı Ömer Camisi’nde gerçekleştirilecek Mevlid-i Şerif programına tüm Sinopluları davet eden Ensar Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Muhammet Başoğlu, “Vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Son günlerdeki terör olaylarında şehit edilen polis ve askerlerimiz için Perşembe günü aksam namazına müteakip Deniz Şehitleri Hacı Ömer Camisi’nde düzenleyeceğimiz Mevlid-i Şerif programına tüm halkımız davetlidir” dedi.
Öte yandan Dün Sinop’un CHP’li Belediye Başkanı tarafından yıktırılan Caminin bayanların abdest almada kullandığı, açılır –kapanır paravan olmadığından ötürü mevlit için gelecek olan bayanların abdestlerini evlerinde alması gerektiği belirtildi.