200 bin liralık SİNOPSPOR futbol takımı,1 Milyon liralık AMASYASPOR’u Türkiye kupası karşılaşmasında 1-0 mağlup ederek tarih yazdı.
Dün Sinop’ta oynanan Türkiye ziraat kupası ön eleme karşılaşmasında, ünlü futbolculardan oluşturulmuş ve 1 milyon liraya kurulmuş olan AMASYASPOR’u adeta sahaya gömen SİNOPSPOR, taraftarlarına mutluluk sevinci yaşattı.
2 net gollük fırsatı da kaçıran SİNOPSPOR,maçın hakeminin AMASYASPOR’un kazanması için gösterdiği tüm çabasına rağmen,ortaya öyle bir oyun koydu ki konuk takım neye uğradığını şaşırdı.SİNOPSPOR yöneticisi ve Basın sözcüsü Mete ÇAĞDAŞ “ Soğan ekmek 1,Bal börek 0…Maç sonucunun başlığı bence böyle atılmıştır.Bizim oyuncularımız Amasyalı futbolcular gibi 5 yıldızlı otellerde kamp yapmadı.Göçmen kuşlar gibi bir orada bir buradalar… Nerde yatacak yer buldularsa orada kaldılar. Demek ki bu iş para ile değil inanç ile oluyor. SİNOPSPOR tarihinde hiç böylesine derin ve içten bir şekilde; Yöneticisiyle, teknik adamlarıyla ve futbolcusu ile bir arada olmamıştır. Allah bizi nazarlardan, kem gözlerden saklasın ve de ağzımızın tadını bozmasın inşallah.”diyerek,SİNOPSPOR’un hedefine 3.ligi koyduğunu ve şampiyonluğa kilitlendiğini belirtti.