Sinop Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreninde,Başarılı 7 öğrenciye kura çekilişi ile bisiklet hediye edilirken,yine kura çekilişi ile diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Yaklaşık 32 bin 500 öğrencinin karne heyecanı yaşadığı Sinop genelindeki bir çok okulda, dönem sonu kapsamında törenler düzenlendi. Törenlerin en renklisi ise Sinop Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşti.
25.Dönem AK parti Sinop milletvekili Cengiz Tokmak’ın hediye çekilişi ile başlayan törende bir konuşma yapan okul müdürü Aydın Yılmaz, programa katılan velilere ve tüm davetlilere teşekkür etti.” 2015- 2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bu törenle son bulacak; ancak her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir” diyerek sözlerine başlayan Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aydın Yılmaz; “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, gelecek geçmiş üzerine kurulur. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar. Bu vesileyle siz öğrenciler, bu dönem sonunda kendinizle girişeceğiniz bir iç muhasebeyle, yeni bir başlangıç yapma şansını yakalayacaksınız. Bu sayede diğer döneme daha dinamik başlayacak ve gelecekteki hedefleriniz için daha azimli ve kararlı olacaksınız” dedi.